bilete avion zanzibar

Bilete avion Zanzibar, zbor din Bucuresti, Cluj, Iasi

Zboruri din Bucuresti spre Zanzibar

In cazul celor mai multor turisti, care nu iau in calcul o ruta care sa le permita sa viziteze si alte orase pana ajung la destinatia finala, zborurile cele mai bune sunt cele in care escalele sunt cat mai putine la numar, nu trebuie sa se mearga pe un alt aeroport si nu trebuie sa se faca din nou check-in.

In aceasta idee, in cazul calatoriei spre Zanzibar – cu o escala sau cel mult trei – una dintre variantele urmatoare ar putea fi asigurata de companiile aeriene la care costurile biletelor de avion sunt mai putin sau mai mult accesibile:

Wizz Air si Fly Dubai: Bucuresti Otopeni – Dubai – Zanzibar

Fly Dubai – asigura zbor direct din Dubai catre Zanzibar si uneori oferte substantiale de preturi. La capitolul “confort pasageri” compania nu sta foarte bine, scaunele fiind rigide si incomode. Mancarea si bauturile se pot servi doar contra cost.

Din Bucuresti pentru Dubai exista variante de zbor, fara escala, cu Fly Dubai – pentru Aeroportul International Dubai (DXB) – sau cu Wizz Air (bilete de avion mai ieftine), pentru Aeroportul International Al Maktoum (DWC).

Durata calatoriei Bucuresti – Dubai este de 4 ore si 55 de minute;
Durata calatoriei Dubai – Zanzibar este de 5 ore si 55 min;

In situatia in care se zboara cu Wizz Air catre Dubai este necesar sa se faca transfer de pe Aeroportul International Al Maktoum (DWC) pe Aeroportul International Dubai (DXB).

Cauta bilete de avion catre Zanzibar.

Wizz Air (Ryanair sau Blue Air) si Qatar: Otopeni – Milano – Doha – Zanzibar

O alta varianta consta in zborul de pe Otopeni pe Milano-Malpensa (MXP), cu Wizz Air, Ryanair sau Blue Air – companii low cost.

Qatar Airlines zboara catre Doha din Aeroportul International Milano-Malpensa (MXP) si are promotii frecvente. In ceea ce priveste serviciile, compania este in topul celor mai bune. Durata calatoriei este de 6 ore si 5 minute.

De pe Aeroportul International Hamad (DOH) unde se face escala se poate continua calatoria spre Zanzibar cu aceeasi companie. Durata calatoriei este de 6 ore si 25 minute.

Vezi toate zbourile catre Zanzibar.

Turkish Airlines, Emirates si Fly Dubai: Bucuresti Otopeni – Istanbul – Dubai – Zanzibar

De pe Otopeni se poate pleca si cu Turkish Airlines pana la Istanbul – Aeroportul International Ataturk (IST) – durata calatoriei fiind de o ora si aproximativ 20 de minute.

De pe Aeroportul International Sabiha Gokcen (SAW) se poate continua calatoria catre Dubai – Aeroportul International Dubai (DXB) – cu Emirates. Durata calatoriei este de 4 ore si 25 de minute.

De pe Aeroportul International Dubai (DXB) se poate continua calatoria catre Zanzibar tot cu Fly Dubai. Calatoria dureaza 5 ore si 55 minute.

*O alta companie care zboara din Istanbul catre Dubai in conditii decente de zbor si preturi foarte bune este Oman Air.

Vezi cat costa un bilet de avion catre Zanzibar.

Wiz Air, Air France si Kenya Airways: Otopeni – Paris – Nairobi – Zanzibar

O alta varianta de pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (OTP) consta in zborul catre Paris – Aeroportul International Charles de Gaulle CDG – cu o companie low cost Wizz Air. Durata calatoriei este de aproximativ 3 ore si 25 minute.

De pe Charles de Gaulle CDG se poate zbura cu Air France spre Nairobi – Aeroportul International Jomo Kenyatta (NBO). Durata calatoriei este de 8 ore si 15 minute.

Cum Narobi nu este foarte departe de Zanzibar, cu Kenya Airways se poate ajunge la destinatie intr-un timp scurt – putin peste o ora.

Cauta pe Booking toate zborurile catre Zanzibar.

Otopeni – Budapesta

Desi sunt mai multe companii care fac legatura intre Otopeni si Aeroportul International Budapesta Liszt Ferenc (BUD), cea mai ieftina este TAROM. Variantele din Budapesta pentru Zanzibar includ:

  • Plecare cu KLM spre Amsterdam – Aeroportul Amsterdam Schiphol AMS, de aici spre Nairobi – Aeroportul International Jomo Kenyatta (NBO) – cu Kenya Airways si de aici spre Zanzibar.
  • Plecare cu Turkish Airlines spre Istanbul (Aeroportul International Ataturk) si de aici direct spre Zanzibar cu aceeasi companie.
  • Plecare cu Qatar Airways spre Doha – Aeroportul International Hamad -, de aici zbor direct cu aceeasi companie spre Zanzibar.

Wiz Air si TUI Fly: Bucuresti Otopeni – Bruxelles – Zanzibar

Nu in ultimul rand, se pot achizitiona bilete de avion pentru Bruxelles – Aeroportul Bruxelles (BRU). Compania low cost TUI Fly are zbor direct din Bruxelles catre Zanzibar si ofera servicii bune pe distante lungi. Durata calatoriei este de 8 ore si 40 minute.

Important de tinut cont ca:

Din Aeroportul Otopeni exista zboruri directe low cost – Wizz Air, Ryanair, Blue Air sau Pegasus – catre Dubai, Milano, Istanbul sau Paris.

Exista situatii in care companiile low cost nu aterizeaza pe un aeroport international, ci pe unul diferit, motiv pentru care zborurile de legatura trebuie sa fie alese tinand cont ca este necesar timp pentru transfer.

Zboruri din Iasi spre Zanzibar

In cazul in care se pleaca din Iasi se pot avea in vedere variantele de zbor enumerate anterior, doar ca in plus apare escala de pe Otopeni – Plecare de pe Aeroportul International Iasi cu TAROM – escala Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti.

Desi exista si alte variante (de exemplu: Iasi (cu Austrian) – Viena (cu Lufthansa) – Frankfurt (cu Ethiopian) – Addis Abeba (cu Ethiopian) – Kilimanjaro (cu Lufthansa) – Zanzibar), pretul total al calatoriei va fi cu mult mai mare in comparatie cu variantele anterioare, iar escalele vor fi mai numeroase.

De asemenea, exista zboruri directe spre Milano, Bruxelles si Paris.

Zboruri din Cluj spre Zanzibar

Prima varianta: zboruri low cost sau cu TAROM spre Otopeni si de aici variantele Bucuresti – Zanzibar mentionate anterior.

Alte variante:

  • zboruri low cost la Milano, Bruxelles sau Paris;
  • cu Turkish Airlines la Istanbul – Aeroportul International Ataturk;

Zboruri din Timisoara spre Zanzibar

Zboruri low cost cu Ryanair sau zboruri cu TAROM spre Otopeni si de aici trebuie achizitionate bilete de avion Bucuresti – Zanzibar mentionate anterior. De asemenea, din Timisoara se poate calatori cu zboruri directe low cost la Milano.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *